Over Edwin Verhoef
Contact

edwin

Een aantal jaren na mijn studie electrotechniek aan de HTS heb ik uiteindelijk in 2005 het roer omgegooid en heb ik van mijn hobby m’n beroep gemaakt.

Door het fotograferen van een bruiloft van vrienden, kwam ik er achter dat mijn passie echt ligt bij het vastleggen van mensen die de mooiste dag van hun leven met elkaar beleven.

Inmiddels zijn we vele jaren en honderden bruiloften in binnen- en buitenland verder. Ik fotografeer tussen 30 en 40 bruiloften per jaar en de rest van mijn tijd (als die er nog is) vul ik op met evenementenfotografie voor o.a. de Rabobank en de gemeente Voerendaal, maar ook met het vastleggen van grote (publieks)evenementen zoals de Koningsvaart in Amsterdam, waarvoor ik een koninklijke onderscheiding heb mogen ontvangen. Hierdoor ben ik bijna iedere dag met beeldmateriaal en de bewerking ervan bezig.

Door mijn eigen schitterende bruiloft op Curacao in 2005 en mijn 10-jarige bruiloft op Ibiza weet ik hoe heerlijk het voelt om te trouwen, maar ook hoe het is om gefotografeerd te worden als je daar niet aan gewend bent. Hier hebben wij ervaren hoe belangrijk het is om een goede klik met je fotograaf te hebben. Uiteindelijk zorgt dat voor het mooiste resultaat en de fijnste herinnering aan je bruiloft.